Tânarul a fost vazut pe câmp de niste paznici care au alertat politia

Tânarul de 21 de ani, din comuna Pârgaresti, student in anul III la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, care a fost dat disparut de familie in urma cu o saptamâna, a fost gasit.

Duminica seara, in jurul orei 23.00, doi paznici, care supravegheau culturile de pe terenul dintre localitatile Bogdanesti si Pârgaresti, au observat un tânar care se plimba pe drum cu un rucsac in spate.

Initial au crezut ca este un hot care vrea sa fure de pe câmp, dar ulterior si-au adus aminte ca tânarul plecase de acasa cu un rucsac si si-au dat seama ca el trebuie sa fie.

PUBLICITATE

Au anuntat politia, iar un echipaj din Oituz a mers la fata locului si l-a dus acasa. Era bine si le-a spus agentilor ca nu a fost victima niciunei infractiuni.

In aceste zile in care a lipsit de la domiciliu a umblat pe câmpuri in zona Bogdanesti – Oituz – Pârgaresti, a dormit intr-o cabana parasita si a mâncat doar fructe.

„Baiatul a fost gasit si acum este cu familia. Ne bucuram ca este bine si nu a patit nimic. Le multumesc tuturor oamenilor si celor din mass-media care ne-au ajutat in aceste zile cât a fost cautat”, a declarat Gabriel Marius Gheorghita, primarul comunei Pârgaresti.

Reamintim ca studentul a plecat de acasa lunea trecuta, fara bani si fara telefon. Parintii spuneau ca de când s-a intors din Franta, unde a fost plecat cu o bursa, era si mai retras. Inainte de a disparea a scris si un bilet de adio, insa toata lumea a sperat ca vrea doar sa fie singur o perioada si ca o sa revina acasa. Din fericire asa a si fost.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ