Este zi de mare sarbatoare si, totodata, prilej de emotii pentru studentii si cadrele didactice de la cele doua universitati bacauane, fiindca de astazi ei se reintorc in amfiteatre.

Momentul va fi marcat de festivitatile de deschidere a noului an universitar. Evenimentele vor debuta la ora 10.00 in Aula Universitatii pentru cei de la Universitatea „Vasile Alecsandri” si de la ora 12.00 la Universitatea „George Bacovia”. La festivitati vor lua parte, pe lânga studenti si profesori, personalitati ale orasului, oameni de afaceri, reprezentanti ai administratiei locale si multi alti invitati de marca.

Important de stiut pentru studentii Universitatii „Vasile Alecsandri” este si faptul ca de vineri, 2 octombrie, incepe a doua perioada de cazare in caminele din campusul institutiei, dupa ce o prima perioada ia sfârsit astazi.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ