FOTO: Ioan Lucian Juncu / Facebook

Un tânar de 23 de ani, in timp ce conducea un autoturism Dacia Logan, in momentul in care a ajuns la intersectia strazilor Nufarului cu Livezilor nu a acordat prioritate unei autoutilitare si a intrat in coliziune cu aceasta.

In urma impactului, autoutilitara a lovit o alta masina parcata in zona iar Loganul a ajuns pe spatiul verde unde s-a rasturnat pe o parte.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime omenesti ci doar cu pagube materiale. La fata locului au fost chemati si politistii de la Circulatie care l-au amendat pe sofer si i-au suspendat permisul de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

 1. In bistrita lac trebuiesc introduse sensuri unice!!!!
  Si asa se circula doar pe un fir, masini parcate pe ambele sensuri de circulatie, si uite asa haosul de nedescris!

 2. In Bistrita Lac se intampla tot mai des accidente grave, datorita vitezei mari cu care se circula coroborate cu lipsa de vizibilitate in intersectii datorita numarului mare de masini parcate, unele neregulamentar , de cele mai multe ori din lipsa de spatiu. Pentru cei care nu stiu 36 km/h inseamna 10 m/s, iar vizibilitatea in intersectii este de maxim 5-6 m ! Rezultatele le constatati singuri.

  Trecand peste alte consideratii, ce ar fi ca Primaria si Politia rutiera sa declare cartierul Bistrirta Lac “zona rezidentiala ” ?! Cartierul este supra aglomerat cu masini parcate – chiar si pe coltul strazii cum spunea cineva mai sus – dar numarul masinilor a crescut potential, si chiar daca s-au mai amenajat cateva parcari ecologice”(prin eliminarea spatiului verde!!). Cartierul este locul ideal pentru asemenea restrictie: este alcatuit numai din locuinte, + cateva spatii comerciale.

  Trist este ca nici primaria si nici politia nu iau nici o masura, fiecare aruncand vina pe celalalt!

  Pentru cei care nu stiu, zona rezidentiala limiteaza viteza autovehiculelor la max 20 km/h si pietonii au prioritate chiar daca se afla pe strada.

  Am transmis o scrisoare in acest sens primariei Bacau acum vreo 2 ani, iar raspunsul primit este infiorator prin prostia, suficienta si ignoranta semnatarului. As dori sa stiu daca Desteptarea ar publica acest raspuns si ar participa la o campanie de declarare de “zone rezidentiale”si in alte zone ale orasului. Macar atat putem face!

  Astept raspunsul redactiei.

 3. @Adi si platesti tu taxele de zona rezidentiala?ce imi ofera Primaria sau Consiliul Local pentru aceste taxe? nici iluminat nu este,nu mai spun ca pe traseul 14 unde este iluminat nou alternativ cu ele functioneaza si stalpi vechi…e poveste lunga… si Primaria a facut maxim 50 de locuri de parcare…daca ar ridica din garaje si in locul lor ar face parcari cred ca omul nu va fi nevoit sa parcheze neregulamentar! Suntem multi locatari care parcam si la Lidl din cauza ca nu avem unde 🙂

 4. nu sunt de vina cetatenii care parcheaza pe ”colt” este vinovat inconstientul care circula cu viteza printr-un cartier atat de aglomerat.intr0un oras fara primar si primarie oamenii se descurca cum pot…ca tot vb. de aglomeratie ,sa vedeti cand sunt examene si cursuri la agentia transprtatorilor de pe colt livezilor 5 cu 3.,toti vin cu masini personale si taxiuri uz personal si opresc peste tot sin toate pozitiile.crima si pedeapsa.

LĂSAȚI UN MESAJ