Componenta a Ansamblului „Meleaguri Letene”, grupul vocal „Cununita Grâului”, Stefania Custura a participat intre 1 si 6 septembrie la Festivalul „Mamaia Copiilor” sectiunea folclor, categorie de vârsta 7-9 ani, unde a reusit sa obtina premiul III, primul premiu pentru judetul Bacau din istoria festivalului.

La aceasta categorie au concurat 15 copii din toata tara. Judetul Bacau a mai avut o participanta la acest festival, Iuliana Covaci din Comanesti, la categoria 10-12 ani. Stefania are 8 ani, este eleva la Colegiul National de Arta „George Apostu” si face canto popular de un an, cu prof. Oltita Todirca, cântareata de muzica populara, iar muzica usoara o studiaza de doi ani cu prof. Marinela Potârniche, inspector de specialitate. La aceasta prima participare la acest nivel, Stefania a concurat si la sectiunea muzica usoara, unde a ajuns pâna in semifinala. Chiar daca are mai multe premii la muzica usoara, niciunul nu este la fel de mare ca acest premiu III obtinut la populara la „Mamaia Copiilor”.

„Am muncit foarte mult in aceasta vara si rezultatele nu s-au lasat asteptate. Sunt foarte multumita de premiul pe care l-am câstigat si sper sa am aceleasi rezultate si la muzica usoara”, ne-a spus Stefania Custura, proaspat laureata la prestigiosul festival de muzica „Mamaia Copiilor”.
Urmatorul concurs de muzica populara la care va participa Stefania se va desfasura sâmbata, 12 septembrie, la Asau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ