In ultimele zile au circulat intens zvonuri ca Romeo Stavarache s-ar putea inscrie in Partidul Liberal Reformator al lui Calin Popescu Tariceanu, date fiind problemele sale din justitie si raporturile sensibile cu PNL.

Primarul Bacaului neaga insa categoric speculatiile si spune ca nu il intereseaza nici un alt partid. “Partidul meu este partidul cetatenilor. Oricum, sunt membru PNL si voi ramâne astfel. Dorintele si zvonurile lansate de unii sa si le tina pentru ei”, a spus primarul Stavarache.

Intrebat daca intentioneaza sa mai candideze a patra oara la functia de primar, Stavarache nu a dat un raspuns transant si a replicat doar ca singurul sau obiectiv in acest moment este sa isi incheie cu bine actualul mandat si sa duca la bun sfârsit proiectele mari din oras, aflate in intârziere din cauza absentei sale temporare din fruntea Executivului Primariei.

Reamintim ca Marian Petrache, unul dintre liderii nationali ai PNL, aflat zilele trecute la Bacau, a spus ca Stavarache nu va putea candida din partea partidului pâna când nu isi rezolva problemele din justitie. Urmatoarele alegeri locale sunt programate in iunie 2016.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. stavarache,este inca o nuca tare pt politica bacauana.stie prea multe despre ilegalitatile facute de politicienii bacauani.ii are la mina cu fapte penale grave pe dragos benea ,dragos luchian,pitu avram,claudiu nastase ,razvan gaina ,nicu olaru,dorian pocovnicu ,ionel palar,ovidiu popovici si pe toti consilierii locali si judeteni.asa ca nimeni nu misca in front,ca ii asteapta ,,mititica”.

LĂSAȚI UN MESAJ