Zilele de sarbatoare sunt un bun prilej pentru iesiri in aer liber. Bacauanii care vor sa se bucure de concediu si in acelasi timp sa fie in mijlocul naturii, pot face o reusita escapada pana la Slanic Moldova.
Statiunea se anunta animata in acest sfarsit de saptamana, mai ales ca va fi plina de turisti veniti din toate colturile tarii, pentru a se bucura de aerul curat si peisajele minunate. Sunt asteptati de gazde primitoare, care le-au pregatit cele mai alese bucate.
Edilul localitatii, primarul Andrei Serban, spune ca s-au facut toate pregatirile necesare pentru vizitatori.

“Ne asteptam la un numar mare de turisti in aceste zile. De altfel, locurile de cazare s-au epuizat de acum o luna de zile. Ne bucuram de acest lucru si in acelasi timp va invitam pe cat mai multi sa vizitati statiunea. Cu siguranta va veti aminti cu drag de alte vacante petrecute in acest loc si veti face deja planuri pentru a reveni in Perla Moldovei si pe viitor”,

a declarat primarul Andrei Serban.
Turistii au la dispozitii multe atractii si, intre doua mese copioase de Paste, pot face o plimbare placuta la izvoarele minerale sau, de ce nu?, pe traseul de 300 de scari din padure.
In ultimii ani, s-au facut numeroase investitii in localitate, iar multe dintre afacerile private aflate in dificultate au revenit la viata, spre bucuria turistilor care au din ce in ce mai multe optiuni de petrecere a timpului liber.
Nu in ultimul rand, in apropiere de Slanic este deschisa si Salina Targu Ocna care va avea program normal in aceste zile.
Pentru a petrece o mini-vacanta perfecta de Paste nu trebuie sa parcurgeti distante mari. La doar 50 de kilometri de Bacau, in Slanic Moldova, aveti la dispozitie un cadru adecvat pentru escapada ideala.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ