Vineri dimineață, 16 iunie, 24 de autoturisme de epocă au pornit în prima etapă a Nu mai puțin de 33 de autovehicule de epocă aduse pentru a concura în cea de a treia etapă a celei de a treia ediție a evenimentului regional Moldova Classic Rally (MCR), organizat în acest an pentru prima dată în județul Bacău, în zilele de 16 și 17 iunie.

„Arbitrii competiției – ne-a declarat președintele Filialei Bacău-Neamț, Nicolae Marin – au verificat fiecare mașină, care are montate dispozitivele de monitorizare pentru a se ști exact în ce condiții a respectat echipajul regulamentul concursului. Pe durata fiecărui eveniment participanții trebuie sa se supună codului rutier în vigoare, iar viteza medie pe etapă nu poate depăși 50 km/h”.

După un briefing cu toate echipajele, startul s-a dat la ora 10,00, iar fiecare mașină a plecat la diferență de un minut de precedenta. În prima etapă a raliului s-a parcurs traseul Bacău-Onești-Târgu Ocna și retur, iar sâmbătă se va merge pe traseul Bacău-Moinești-Comănești și retur.

Seara de sâmbătă va fi dedicată premierii câștigătorilor.
MCR 2017 este organizată de filiala Bacău-Neamț a Retromobil Club România (RCR) și este una dintre cele nouă etape care compun Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice (CRRVI).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ