Vremea buna si weekendul prelungit cu zi libera de la guvern, au dat multe idei bacauanilor sa profite de aceasta ocazie. Surprinzator insa, locatiile favorite ale concitadinilor nu au fost prea aglomerate. In parcul Gheraiesti a fost lejer.

Aceeasi situatie s-a intâlnit si padurile din zona Magura sau Trebes. N-am incercat prea tare sa aflu ce s-a intâmplat, dar unele raspunsuri le-am aflat de pe Facebook. O parte sunt la mare, o parte in Bulgaria, o parte pe la Slanic Moldova si in alte destinatii.

Daca am pomenit de mare si v-am facut pofta de soare si balaceala, sa stiti ca s-au deschis Piscinele Gepex. De acest fapt au profitat o parte dintre bacauani, dornici sa nu rateze prima baie si primul bronz din 2015.

PUBLICITATE

Pentru zilele urmatoare, meteorologii au prognozat vreme in incalzire, pentru azi avansând o maxima de 29 de grade. Si daca tot e liber si daca nu aveti nimic in program, trageti o fuga la „marea de acasa”, la Piscinele Gepex. Balaceala placuta!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ