Zilele trecute, in Casa de Cultura a avut loc un mare târg de haine. Adevarul este ca, in perioada asta, cultura si chilotii au foarte multe in comun. Pentru ca trebuiau sa doarma undeva, comerciantii veniti din toate colturile tarii au facut-o in masinile parcate lânga Casa de Cultura.

Bacaul sarbatoreste, in fiecare toamna, aniversarea primei atestari documentare a localitatii, intr-un hrisov al lui Alexandru cel Bun. Din acest motiv, orasul i-a ridicat domnitorului o statuie pe care a lasat-o, apoi, in paragina.

Insula de Agrement a intrat intr-un fel de reabilitare care presupune si decolmatarea namolului depus de-a lungul timpului in lac. Lucrarile au inceput chiar daca nu exista, inca, toti banii pentru transportul namolului. Faptul ca unii ar fi dat foc la stuf ca sa-si usureze munca e asa, doar un bonus.

PUBLICITATE

Un baiat cu Mercedes a coborât din masina si, cu greu, pentru ca muschii nu prea-l ajutau, a mutat semnul cu “accesul interzis” de pe strada Banca Nationala, intrata in reparatie. Niste fete au chicotit vazându-l cum se chinuie si l-au intrebat de sanatate. “Ce vreti, daca nu incape masina…” – le-a raspuns el.

O fatuca face niste cumparaturi, isi ia asa, niste lucruri de stricta necesitate, pâna când se trezeste ca a cheltuit 11.000 de lei din banii firmei la care era angajata. Asa ca se declara jefuita in autobuz si doua luni politia incearca sa prinda un hot care n-a existat niciodata.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ