Un barbat, in vârsta de 47 de ani, din comuna Stanisesti, angajat al primariei din localitate ca sofer pe microbuzul scolar, a fost gasit mort, marti dupa-amiaza, intr-o livada aflata intre localitatile Stanisesti si Craiesti. Acesta isi taiase gâtul cu un cutit.

La fata locului au ajuns mai mule echipe de politisti si fiind vorba de o moarte suspecta s-a luat decizia transportarii cadavrului la morga pentru efectuarea necopsiei. Legistii au stabilit dupa autopsie ca nu sunt suspiciuni si ca a fost vorba despre o sinucidere. Nimeni dintre cunoscutii victimei nu-si explica ce l-a impins catre moarte.

„El plecase pe traseu si a fost gasit mort intr-o livada. Nu stim sa fi avut probleme si nici nu parea abatut. Chiar recent, in urma cu câteva saptamâni – o luna, i s-a facut medicina muncii, a fost testat si era bine, era apt”, ne-a declarat Bogdan Popa, primarul comunei Stanisesti. Barbatul era angajat ca sofer pe microbuzul elevilor din anul 2005.

PUBLICITATE

Cazul a ajuns si in atentia celor de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Bacau pentru ca s-ar fi intâmplat in timpul serviciului. “S-a luat legatura cu scoala din localitate si ni s-a confirmat ca a avut loc evenimentul respectiv. Urmeaza sa ni se transmita o informare scrisa si sa demaram procedurile legale pentru a se stabili daca a fost sau nu accident de munca”, a declarat Dan Buftea, purtator de cuvânt la ITM Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ