Sâmbata, 29 august, sunt programate meciurile din prima etapa a campionatului ligii secunde de fotbal, primul joc al echipei antrenate de Cristi Popovici urmând a se desfasura in deplasare la nou promovata Dunarea Calarasi.

Intr-un interviu acordat recent ziarului Desteptarea, tehnicianul bacauan a spus ca meciul cu nou promovata Dunarea Calarasi va fi unul dificil, având in vedere faptul ca nou promovatele se mobilizeaza exemplar in jocurile de debut.

Cu toate acestea, echipa lui Cristi Popovici este pregatita pentru noua stagiune si spera sa aduca din aceasta confruntare primele puncte pentru S.C. Bacau. Programul celorlalte jocuri din prima etapa: Bucovina Pojorâta-Gloria Buzau; Dacia Unirea Braila-Rapid CFR Suceava; Academica Clinceni-Otelul Galati; FCM Dorohoi-ACS Berceni; Rapid Bucuresti-CS Balotesti; Ceahlaul Piatra Neamt-Farul Constanta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ