În anii din urmă, Bacăul era renumit și prin faptul că îndrăgita emisiune de la Antena 1, „Splash! Vedete la apă” se filma în Bazinul de Înot de la noi. Showul a fost lansat în 2013 și s-a bucurat de două ediții, ultima dată putând fi vizionată în vara lui 2015.

De câteva zile bune, parcarea hotelului Decebal este arhiplină iar prin oraș au circulat fel de fel de zvonuri. Adevărul este că, echipa tehnică a show-ului de televiziune este cazată la hotelul din central orașului. Dar unde sunt vedetele. Din surse proprii, am aflat că vedetele din emisiune sunt cazate mai departe de ochii lumii, la hotel Helen.

Pentru această ediție au fost aleși ca prezentatori Răzvan Fodor, Anna Lesko şi Ramona Olaru de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Din juriu fac parte: Iulia Albu, care a început colaborarea cu trustul Intact din această vară, Nea Marin (Marin Barbu) şi Jean de la Craiova . De altefel, presa mondenă a publicat și declarațiile celor trei prezentatori „Splash! Vedete la apă”, pe care le redăm și noi:

Anna Lesko: „Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!”

Răzvan Fodor: „Zodie de apă, Rac cu ascendent în Peşti, emisiune cu apă, sper să mă simt ca peştele în apă! De fapt sunt sigur că aşa va fi, pentru că atunci când spui Splash! Vedete la apă spui o emisiune de vară, cu multă adrenalină, dar în care primează distracţia şi umorul!”

Ramona Olaru:„Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta Splash! Vedete la apă altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie. La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea. Ştiu să înot, nu îmi e frică de apă deloc, iubesc adrenalina, dar dacă mă gândesc bine, uneori la înălţime mă mai ia cu tremurat, aşa un pic! Va fi amuzant să urc alături de concurenţi, pe trambulina de la 10 m!”

Filmările pentru „Splash! Vedete la apă” au loc în timpul nopții și nu afectează programul pentru public sau pentru antrenamentele sportivilor de performanță. „Cei de la Antena 1 au închiriat doar bazinul pentru sărituri, așa că nu este afectat bazinul mare. Iar cei de la «sărituri» sunt în vacanță, așa că nu-i afectează. Din bazinul mare este ocupat doar un culoar, dar asta nu împiedică programul nostrum de desfășurare a activităților”, a declarat Daniel Roșu, directorul Bazinului de Înot Bacău, care precizat că: „Noi doar am pus la dispoziție baza sportivă, prin contract, publicul și condițiile sanitare fiind sarcinile lor.”

 

12 artiști și sportivi au început antrenamentele pentru Splash! Vedete la Apă

Show-ul va avea premiera pe 13 și 14 august, la Antena 1

În aceste zile caniculare, mai multe personalități din viața artistică sau sportivă se antrenează deja la bazinul olimpic din Bacău și încearcă să fie în cea mai bună formă pentru cel mai răcoritor show al verii! ”Splash! Vedete la Apă” va avea premiera pe 13 și 14 august, la Antena 1! Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Dar dacă forma fizică nu este o problemă pentru cei mai mulți, când vine vorba de sărituri complexe și înălțimi amețitoare și temeri, situația se schimbă.

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic, în fiecare vineri și sâmbătă,.

 

Vara 2021 fără Ștrandul Letea

Dacă tot am obținut informațiile de la Bazinul de Înot, am vrut să aflăm de la directorul acestuia și care este situația de la Ștrandul Letea care, anul ăsta „a stat pe dreapta”. Astfel, în condițiile pandemice cunoscute de toată lumea, Ștrandul Letea nu îndeplinește condițiile sanitare. „Avem restricții. Dacă vom reuși să convingem Consilul Local să ne finanțeze modernizare…”, a spus Daniel Roșu, amintindu-ne practic de perioada în care Bacăul a stat blocat din cauza bugetului. Și dacă ne uităm în calendar, din vară a mai rămas aproape o lună și nu cred că se va mai face ceva pentru deschiderea ștrandului. Poate…data viitoare!PUBLICITATE