Spitalul Orasenesc Buhusi a incheiat recent un protocol de colaborare cu Ministerul Sanatatii, din perspectiva derularii unui program pilot al mecanismului de feed-back al pacientului.

Au fost alese pentru acest proiect pilot un numar de cinci spitale orasenesti, municipale si judetene, care, in perioada derularii contractului, vor asigura inregistrarea datelor de contact ale pacientilor in conformitate cu Legea 677/ 2001.

Satisfactia pacientilor externati va fi evaluata folosind chestionare trimise prin SMS si/sau e-mail. Dupa incheierea acestui program pilot, metodologia va fi extinsa la nivel national.

PUBLICITATE

„Alegerea institutiei noastre pentru acest program pilot nu este intâmplatoare. In anul 2015, in cadrul conferintei de inchidere a proiectului «Buna guvernare prin integritate si responsabilitate in Sistemul de Sanatate Românesc», am fost prezentati ca «Modelul Buhusi» in ceea ce priveste colaborarea autoritatilor locale cu spitalul.

Este o onoare pentru noi faptul ca suntem inclusi intr-un asemenea proiect pilot impreuna cu alte institutii de la nivel national si o recunoastere a faptului ca in acest spital pacientii sunt bine primiti si tratati.

In ultimii ani, institutia noastra a fost un exemplu de urmat pentru alte spitale. Pe aici au trecut, pentru a invata din experienta noastra, echipe manageriale, medici, cadre medii sanitare, economisti, juristi din mai multe judete ale tarii, inclusiv de la spitale de grad superior”, motiveaza Constantin Poiana, manager de calitate, desemnarea spitalului buhusean in acest program pilot.

„Buna colaborare pe care o avem cu Ministerul Sanatatii, cu cei din Compartimentul de integritate, ne ofera puterea de a merge mai departe, ne face sa asezam intotdeauna in fata moto-ul «Prioritatea noastra este pacientul».

Ca echipa manageriala, incercam sa implementam cele mai realiste si moderne politici de sanatate, facem tot posibilul pentru a creste gradul de satisfactie al pacientilor, atât prin calitatea conditiilor hoteliere, dar si prin acordarea unor servicii medicale de calitate.

Vrem sa dezvoltam continuu structura spitalului, sa introducem specialitati noi, sa atragem si alti medici, chiar in conditiile in care exista un deficit al acestora la nivel national”, ne-a spus dr. Toron Mouhannad, managerul spitalului buhusean.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Din pacate acest spital nu este sprijinit nici de Consiliul Local nici de altii cu toate ca la nivel national este foarte bine vazut, am fost in acest spital sa invat de la echipa manageriala , medicala si informatiile luate ne-au ajutat mult , am gasit adevarati profesionisti si oameni foarte deschisi .
    Felicitari pentru cei care au gandit strategia de dezvoltare a spitalului , este intradevar un spital etalon, recomand .

  2. La teorie stau ff bine , ei cu practica stau mai prost in rest toate bune si frumoase .In ziua de azi nu prea conteaza ce faci insa e foarte important sa spui cea ce faci chiar daca dupa nu prea mai faci .

  3. Cinste lor ca de cârcotași văd nu duc lipsa. Intradevar au urcat mult în ultimul timp se aude din ce in ce mai mult despre ei chiar am avut ocazua sa văd în spitalele mari din tara proceduri copiate de la Buhuși de asta cred ca sunt de apreciat. Continuați ca faceți treaba buna.

LĂSAȚI UN MESAJ