Marșul majoretelor, sărbătoare, bucurie, distracție. O nouă promoție a Colegiului Național „Gheorghe Vrănceanu”, care a absolvit cei patru ani de liceu plini de rezutate bune, de adevărate performanțe în activitățile școlare și de amintiri frumoase, și-a luat rămas bun de la tot ce a însemnat viața de liceu.

Cele șapte clase de a XII-a ale colegiului cu 211 de absolvenți (din șase clase de real – cinci de Matematică-informatică, din care una intensiv engleză și una intensiv informatică, și o clasă de Științele naturii, alături de o clasă de uman, de Filologie) au ieșit ieri, în stradă, în tradiționala de acum defilare, prin centrul orașului, care s-a încheiat la Teatrul de Vară, unde s-a susținut cursul festiv. S-a încheiat încă un an al excelenței unui colegiu, cel mai bun, în care dăruirea elevilor și profesorilor au adus noi rezultate de excepție, în care se încurajează competiţia şi performanţa, se formează gândirea critică şi sunt oferite şanse reale de orientare a carierei.

Alături de profesori și colegi, de părinți și invitați, cu toții au trăit din plin aceste momente unice și au promis că vor merge înainte cu „Spiritul Vrănceanu”, mereu cel de neînvins.

„Această promoție reprezintă pentru mine personal o altă promoție de care se poate vorbi la superlativ și acestea nu sunt cuvinte goale. Mai ales că este o generație care, pentru mine, are și câteva lucruri specifice: am fost profesor la două dintre clase, a XII-a A, în toți cei patru ani de liceu, și a XII-a B, temporar. Mai mult, este a XV-a promoție de când sunt director al acestui colegiu. Sunt mândru de ei, sunt mândru și de școala nostră. Absolvenților de acum le urez să fie la fel de buni în cele ce urmează. «Nimic nu va fi prea greu dacă ai terminat la Vrănceanu»! Urez și școlii noastre să aibă mereu elevi la fel de buni!”
Prof. Gabriel Andrei, directorul colegiului

Candidații la titlul de șef de promoție 2018:

Ca în fiecare an, pentru titlul de șef promoție la Colegiul Național „Gh. Vrănceanu” se luptă mai mulți absolvenți, care au terminat liceul cu media generală 10 (zece). Anul acesta sunt 4 candidați: Gabriela Iftimescu (clasa a XII-a B, care va urma Facultatea de Automatică și Calculatoare, de la Universitatea Politehnică București), Mihaela Antal-Burlacu (clasa a XII-a B, ce se îndreaptă spre Informatică, la Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea București), Eduard Filip (clasa a XII-a B, un viitor informatician care alege o facultate în Delft din Olanda) și Andrei Vlad Totu (clasa a XII-a A, care își va continua studiile la Medicină, în București). Toți au terminat la profilul real, specializarea Matematică-informatică. Care dintre ei va fi șeful de promoție al liceului? Decizia finală va fi luată după examenul de bacalaureat, când cel mai bun va învinge.


PUBLICITATE