Societatea Rafo Onesti ar putea fi, pâna pe 11 noiembrie, unul dintre obiectivele economice inscrise in programul vizitei unei delegati de oameni de afaceri din Iran interesati de proiecte cu mediul de afaceri din judetul Bacau.

Camera de Comert si Industrie (CCI) din Bacau si Ambasada Republicii Islamice Iran in România analizeaza, acum, coordonatele unei Misiuni economice in acest sens.

Delegatia iraniana, condusa de Excelenta Sa Hamid Moayyer, ambasadorul Republicii Iran la Bucuresti – spune presedintele Camerei de Comert, Doru Simovici – s-ar putea intâlni cu autoritatile judetului Bacau (cu prefectul si presedintele Consiliului Judetean), cu primarii oraselor Bacau, Onesti, Târgu Ocna si Slanic Moldova si ar putea vizita obiective economice si nu numai din cele patru localitati.

PUBLICITATE

De asemenea, este posibil ca sotia ambasadorului sa organizeze, in Bacau, o expozitie de covoare persane si artizanat.

„Onestiul este un potential centru de interes, mai ales cu societatea Rafo, dar deocamdata au loc discutii cu privire la ce intentii ar putea avea firmele din Iran pentru mediul economic de la noi. Apoi vom vedea, punctual, unde vor avea loc intâlniri in judetul nostru”, a declarat Doru Simovici, presedintele CCI Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. “Pot să vă spun că ambasadorul Iranului a rămas surprins de rapiditatea cu care le-au fost prezentate toate documentele solicitate privitoare la RAFO. Documentele vor ajunge în cel mai scurt timp la ministrul Energiei din Iran. De altfel, ambasadorul Iranului a fost reprezentat la discuții de un consilier pe probleme energetice și unul pe probleme culturale”,

LĂSAȚI UN MESAJ