Pe pagina de Facebook a Teatrului Municipal “Bacovia” a fost anuntata anularea a doua spectacole extraordinare din programul Festivalului International al Recitalurilor Dramatice “Valentin Silvestri”.

Este vorba de recitalurile “Suflet românesc” al lui Dan Puric, programat marti, 12 aprilie, de la ora 21.00, la sala Teatrului de Vara “Radu Beligan”, si “Terapia prin sex@gmail.com” de Pusa Darie, programat joi, 14 aprilie, de la ora 21.00, la Café du Théatre.

In acelasi comunicat, organizatorii precizeaza: “contravaloarea biletelor va fi returnata in intregime la casa de bilete a Teatrului Municipal «Bacovia»”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Incompetenta unor oameni necalificati in domeniul organizarii de evenimente, isi spune cuvantul! Barzu, Ababei, si cu prietenul secretar Popovici, papusari teatrali sefi, nu sunt capabili de nimic! Snobismul crunt de care dau dovada, ii face sa se afunde in groapa de gunoi a istoriei! Acest simulacru de festival, in care se anuleaza spectacole, trebuia oprit instant inca inainte de a incepe si reprogramat atunci cand era numit noul manager! De frica ca nu mai prind noul mandat, au zis ca asta este lovitura vietii lor pentru sustinerea candidatului PREFERAT! Spectatorilor bacauani, nu poti sa le dai in fiecare zi friptura(teatru), friptura(teatru), friptura(teatru), ca la un moment dat iti(ii) da cu flit, (lui Dan Puric)! In toate, trebuie un echilibru, daca nu, te rastorni! Prea multa aroganta, prea mult snobism, prea putina minte din partea acestori incalificabili!

LĂSAȚI UN MESAJ