Seara magica cu personaje de poveste, totul in pasi de dans. Sportivii de performanta ai Academiei de Dans Adamas Bacau au pus in scena, vineri, 18 decembrie, la Teatrul de Vara “Radu Beligan” o productie proprie intitulata “Harry Potter Christmas Tale”.

Intr-o desfasurare de forte, cei peste 70 de sportivi cu varste de la 8 ani pana la peste 40, au creat o poveste in pasi de dans, un show musical, care pentru o ora si jumatate i-au trimis pe cei aproximativ 800 de spectatori intr-o lume de basm. La finalul spectacolului a avut loc si o festivitate – “Gala prietenilor Adamas”, in care cei de la academia de dans bacauana au oferit distinctii simbolice celor care i-au sustinut in 2015. Intre acestia, cotidianul Desteptarea a primit un asemenea titlu in semn de recunostinta pentru promovarea evenimentelor si a rezultatelor sportivilor de la Adamas.

“A fost o seara magica in care noi am reusit sa oferim spectatorilor un spectacol de calitate. Toti sportivii nostri au dat dovada de profesionalism chiar daca multi dintre ei au intre 8 si 10 ani. Vreau sa le multumesc tuturor celor care ne sunt alaturi, sportivilor si parintilor lor, pentru intelegere, sprijin, si pentru faptul ca impreuna suntem marea familie Adamas. Sarbatori fericite tuturor!”, a spus la finalul spectacolului, Romeo Tanasa, presedintele Academiei de Dans Adamas Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ