Luni seara, copiii indrumati de profesoara de canto Claudia Vasilache au sustinut un spectacol caritabil intitulat „Cantissimo daruieste speranta” in scopul sprijinirii Alexandrei Andreea, eleva de 13 ani de la Colegiul „Vasile Alecsandri” Bacau, paralizata în urma accidentului de masina de la finele lunii martie.

Timp de doua ore, vocile minunate ale copiilor au rasunat pe scena PubS, care a gazduit acest spectacol. La sfârsitul evenimentului, s-a strâns suma de 2.400 lei, adica aproape 550 de euro – contravaloarea unei zile de spitalizare în Germania.

Banii s-au adunat din vânzarea biletelor de intrare si a CD-ului spectacolului. Suma a ajuns deja la familia fetei.

Reamintim ca minora a ramas paralizata, dupa ce a suferit un accident de masina. Copila se afla in autoturismul unui prieten, in vârsta de 16 ani, posesor al permisului de categoria B1, care a scapat controlul asupra volanului la intrarea pe strada Ana Ipatescu si s-a rasturnat.

In urma impactului, adolescentul nu a patit nimic, insa copila a fost grav ranita. In urma operatiei din România, i s-a pus diagnosticul de tetraplegie/ fractura cominutiva corp cervical C5, familia manifestându-si dorinta ca adolescenta sa fie operata intr-o clinica din Germania.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ