Astazi, de la ora 18.00, la Teatrul de Vara „Radu Beligan” din Bacau va avea loc un spectacolul caritabil „Popas printre generatii”.

Este vorba despre un concert de muzica folclorica iar fondurile colectate în urma acestui eveniment vor fi folosite la achizitionarea aparaturii medicale de specialitate pentru noul Centru rezidential de îngrijire a persoanelor vârstnice si a Clinicii medicale din cadrul Asociatiei „Sf. Voievod Stefan cel Mare” Hârja.

Patru generatii de artisti vor urca pe scena si vor contribui astfel voluntar, prin cântecele lor, la acest eveniment caritabil. Lor li se alatura acei parteneri care au cumparat bilete pentru angajatii lor si din banii carora se va achizitiona aparatura medicala.

PUBLICITATE

Vor cânta Mioara Velicu, Stefania Rares, Veta Biris, Nineta Popa, Constantin Bahrin, Anton Achitei, Maria Tataru, Vasilica Tataru, Angelica Flutur si multi altii. In total, peste 20 de artisti vor urca pe scena.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ