Hotii au fortat usa si au spart peretele care face legatura cu casa de schimb valutar, chiar in dreptul seifului, insa nu au reusit sa fure nimic

Spargerea a fost sesizata dimineata, de catre angajatii de la Teatrul Bacovia. Acestia au gasit usa din fata a institutiei fortata si o gaura in peretele comun cu casa de schimb valutar.

La rândul ei si operatoarea de aici a observat ca seiful este mutat din loc si a crezut ca s-au facut ceva lucrari in teatru, insa situatia s-a clarificat imediat.

PUBLICITATE

„Lucrarile” au fost facute de persoane necunoscute care au incercat sa fure bani din casa de schimb valutar, insa nu au reusit. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de politisti care au facut cercetari, au cautat probe si indicii si in continuare deruleaza o ancheta pentru depistarea suspectilor.

Curios este faptul ca Teatrul Municipal Bacovia este pazit de o firma de paza privata, care a câstigat o licitatie pentru a pazi mai multe obiective ale Primariei Bacau, insa agentul care a fost de serviciu azi-noapte pare sa nu fi auzit nimic, din moment ce infractorii au reusit sa sparga zidul gros din caramida fara sa fie deranjati.

Nu se stie insa de ce au renuntat si nu au dus planul la bun sfârsit, pentru ca ei au facut o gaura in zid in dreptul seifului, insa nu destul de mare ca sa-l poata sparge.

[wonderplugin_gallery id=”658″]

Conducerea teatrului vrea acum o mai buna securizare a institutiei.

„A spart usa teatrului in fata, a intrat si a spart peretele nostru pentru a ajunge la seiful de la casa de schimb valutar. Eu am sa fac cerere mai departe pentru asigurarea cladirii in alte conditii”, a declarat Eliza Noemi Judeu, director interimar al Teatrului Municipal Bacovia. Se pare ca hotii au ales sa intre prin teatru tocmai pentru ca stiau ca respectiva casa de schimb valutar dispunea de sistem de alarma.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. ”nu se stie insa de ce au renuntat….”..pai daca nu va dati seama de ce au renuntat ..nu stiu cum o sa va dati seama cine sunt….!?…..de ce au putut renunta..nu le-au mai ajuns timpul…dpar nu s-au apucat de spart peretele de la pranz…..

LĂSAȚI UN MESAJ