Flacarile au fost observate prima data la acoperisul adapostului de animale, din curtea unui barbat de 55 de ani, din satul Sarata, comuna Solont, dar de aici s-au extins si la alte doua anexe din gospodaria vecina.

Pompierii de la Detasamentul Moinesti au intervenit imediat si dupa aproape doua ore au reusit sa lichideze incendiul.

Focul a distrus acoperisul grajdului, pe o suprafata de 60 de mp, dar si anexele vecinului, iar militarii au stabilit la final ca cel mai probabil a fost pus intentionat.

Politistii din localitate au aflat si ei de eveniment, chiar de la cel care era banuit ca a provocat incendiul, adica fiul proprietarului, un tânar de 21 de ani, care a fost preluat de un echipaj si transportat la spital, pentru a fi consultat de medicii de la Psihiatrie.

El a recunoscut ca a dat foc grajdului dupa ce s-a certat cu tatal sau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ