Marti, la Medicina Legala din Bacau, a fost efectuata alcoolemia barbatului care, saptamâna trecuta, a provocat un cumplit accident de circulatie la Parincea. Si-a pierdut viata el dar si trei copii nevinovati. In urma analizelor, s-a constatat ca Dan B. (39 de ani) avea in sânge 1,65 grame alcool la mie.

De altfel, martorii le-au spus politistilor ca in ziua respectiva l-au vazut intr-un bar din localitate dupa care a mai luat parte si la o petrecere. Reamintim ca in seara zilei de 14 august, acesta, aflat la volanul unui autoturism inmatriculat in Italia, a gonit cu viteza pe un drum pietruit din satul Nastaseni, comuna Parincea.

Se pare ca a vrut sa ocoleasca un minor iesit pe strada, a pierdut controlul si a izbit un grup de copii care se jucau dupa care s-a oprit intr-un copac. In urma impactului violent, conducatorul auto, un minor de aproape un an, o fata de 16 ani, care era pe locul din dreapta si il tinea in brate, dar si unul dintre copiii loviti pe strada au decedat.

Singurul supravietuitor este un minor de 7 ani care s-a ales cu rani usoare. Acesta este cel mai grav eveniment rutier petrecut in judetul Bacau de la inceputul acestui an.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ