La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii au depistat un bărbat de 46 ani, din comuna Mărgineni, în timp conducea un autoturism pe DN2-E85, pe raza localității Bogdan Vodă.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean Bacău în vederea recoltării probelor de sânge și a stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întomit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au identificat un bărbat de 39 ani, din comuna Podu Turcului, în timp ce conducea un autoturism oe DJ 241, pe raza comunei.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 18 septembrie a.c, în jurul orei 02.00, polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 38 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Apostu din oraș.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Bacău în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

PUBLICITATE

Fără permis de conducere și sub influența alcoolului, la volan

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii au depistat un tânăr de 24 ani, din comuna Sărata, în timp conducea un autoturism pe DJ 119 B.
Din verificările polițiștilor a rezultat că tînărul de 24 ani nu poseda permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapte pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ