„Pe strada Bucium sunt 35 de guri de canal care trebuie ridicate la nivel”, ne spune disperat un sofer care trece des pe aceasta strada. S-a asfaltat, nimic de zis, dar de ce nu s-a facut treaba pâna la capat si soferii sunt nevoiti sa faca slalom printre gropi de mai mici sau mai mari dimensiuni? Asta se intreaba toti soferii. Situatia nu este doar pe Bucium, ci si pe alte strazi vizate de modernizarile din aceasta vara când s-au schimbat tevile de gaze.

Pe Banca Nationala, muncitorii au intrat de ieri tocmai pentru a ridica la nivel gurile de canal. Circulatia a fost ingreunata din acest motiv. Pentru ridicarea la nivel, municipalitatea a contractat serviciile firmei Fair Play care are la dispozitie 12 luni pentru a face aceste lucrari pe toate strazile asfaltate. „Noi lucram pe baza de comanda de la primarie”, ne-a spus un reprezentant al firmei.

Viceprimarul Vasile Tescaru sustine ca s-a lucrat pe acest tronson de drum, dar „am intrerupt santierul si am rugat muncitorii sa se ocupe mai intâi de strada Stefan cel Mare, unde era mai urgent. In perioada imediat urmatoare vom reveni pe Bucium si nu numai, ci pe intreg tronsonul din zona respectiva”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Domnule viceprimar ceea ce declari e lipsa de profesionalism si incompetenta . cum sa muti constructorul de la o strada la alta fara sa o termini asa arata Bacaul lucrului bine facut. Cine plateste bucsaraia sutelor miilor de masini care se rup in gurile de canal? Puteai sa ceri suplimentarea utilajelor si a muncitorilor pt a face fata pt cele doua santire dar nu poti emite pretentii cand firma cotizeaza la partid . din pacate atata poti atata faci.

  2. Oare nu exista alta solutie tehnica la aceasta problema ?Eu cred ca asa cum se procedeaza acum este doar o modalitate de a “sifona “banii publici.Propu sa organizeze primaria un concurs de solutii si cea mai buna sa fie premiata !!!

  3. Solutia este simpla, dar e nevoie de … mitne si profesionalism. Atunci cand se executa o modernizare de cale rutiera, inaintea aplicarii stratului de asfalt, constructorii trebuie sa execute toate lucrarile privitor la guri de canal, retea de apa, retea de gaz, etc. Din pacate aceste lucruri nu sunt respectate, fie din prostie, fie din interes pentru ca se mai pot castiga bani si din alte lucrari ulterioare. Oricum aducerea la nivel a gurilor de canal si a aerisirilor tevilor de gaze se face prost, pe calea de rulare aparand adevarate cocoase, iar dupa trecerea iernii adevarate cratere. De ce oare toti cei care folosesc strazile din Bacau nu protesteaza???

LĂSAȚI UN MESAJ