„Pe strada Bucium sunt 35 de guri de canal care trebuie ridicate la nivel”, ne spune disperat un sofer care trece des pe aceasta strada. S-a asfaltat, nimic de zis, dar de ce nu s-a facut treaba pâna la capat si soferii sunt nevoiti sa faca slalom printre gropi de mai mici sau mai mari dimensiuni? Asta se intreaba toti soferii. Situatia nu este doar pe Bucium, ci si pe alte strazi vizate de modernizarile din aceasta vara când s-au schimbat tevile de gaze.

Pe Banca Nationala, muncitorii au intrat de ieri tocmai pentru a ridica la nivel gurile de canal. Circulatia a fost ingreunata din acest motiv. Pentru ridicarea la nivel, municipalitatea a contractat serviciile firmei Fair Play care are la dispozitie 12 luni pentru a face aceste lucrari pe toate strazile asfaltate. „Noi lucram pe baza de comanda de la primarie”, ne-a spus un reprezentant al firmei.

Viceprimarul Vasile Tescaru sustine ca s-a lucrat pe acest tronson de drum, dar „am intrerupt santierul si am rugat muncitorii sa se ocupe mai intâi de strada Stefan cel Mare, unde era mai urgent. In perioada imediat urmatoare vom reveni pe Bucium si nu numai, ci pe intreg tronsonul din zona respectiva”.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE