La data de 02 iulie a.c, în jurul orei 23.00, polițiștii oneșteni au despistat în trafic un bărbat de 62 ani, din comuna Helegiu, care conducea un autoturism pe raza comunei Helegiu. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Onești unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, la data de 03 iulie a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii au depistat un bărbat de 33 ani, din comuna Mărgineni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Măgura, aflându-se sub influența alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,56 mg/ l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 03 iulie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii au depistat un bărbat de 41 ani, din comuna Cleja, în timp ce se deplasa cu un autorturism pe DN2, în localitatea Cleja. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,74 mg/l și a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde i s-au prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ