Credinciosii Parohiei romano-catolice „Sfântul Nicolae” din Bacau au participat miercuri, 5 noiembrie, de la ora 19.00, in Biserica „Sfintii Petru si Paul”, dupa celebrarea Sfintei Liturghii, la o lansare de carte.

In cadrul unui proiect amplu, cu desfasurare nationala, Gabriele Kuby, sociolog german de renume, si-a prezentat volumul „Revolutia sexuala globala. Distrugerea libertatii in numele libertatii” (Editura Sapientia, Iasi), prin sustinerea unei conferinte cu tema „Gender: o amenintare ascunsa la adresa familiei si a societatii?”.

In prezentarea sa, autoarea a fost ajutata de catre traducatorul lucrarii, biolog dr. Alexandru S. Bologa si preotul dr. Stefan Lupu, profesor la Institutul Teologic din Iasi. La eveniment au participat preoti si credinciosi alaturi de elevii Colegiului National Catolic „Sf. Iosif” din Bacau.

Conferinta a fost primita cu viu interes de audienta, fiind rasplatita cu indelungi aplauze. La final, autoarea a participat la o sesiune de autografe.

MAF_1731


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ