Societatile comerciale Chimcomplex Borzesti si Luceafarul Bacau au debutat pe piata bursiera AeRO, in urma transferului de pe Rasdaq si de pe segmentul valorilor mobiliare Nelistate ale Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Transferul pe AeRO ofera societatilor un nou inceput in arena pietei de capital, intr-un cadru legal clar si legitim, conform standardelor europene.

Actiunile Chimcomplex au intrat la tranzactionare pe Rasdaq pe 2 noiembrie 1996. In prezent, are o capitalizare bursiera de aproape 56,9 milioane de lei, la peste 129 de milioane de actiuni cu valoarea nominala de 1,26 de lei. La ultima tranzactionare, din 24 iulie, valoarea actiunii a ajuns la 0,44 de lei.

Complexul comercial Luceafarul a intrat la tranzactionare pe Rasdaq pe 17 decembrie 1996 si a ajuns la o capitalizare bursiera de peste 2,5 milioane de lei, la peste 271.000 de actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. La ultima tranzactionare, din 13 iulie, valoarea actiunii a ajuns la 9,50 de lei.
Piata AeRO a fost creata din nevoia de a furniza antreprenorilor o alternativa de finantare pentru dezvoltare si este segmentul dedicat titlurilor de capital (actiunilor) din sistemul alternativ de tranzactionare administrat de BVB.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ