In prezenta ministrului justitiei, Robert Cazanciuc si a primarului orasului statiune Targu Ocna, Stefan Silochi, joi, 27 august, a avut loc in Piateta Primariei Targu Ocna, festivitatea de absolvire a Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare (SNPAP), Promotia 2015, cu un numar de 225 de absolventi (188 baieti si 29 de fete din Romania si 9 absolventi din Republica Moldova – 7 baieti si 2 fete).

Sefa de promotie a fost eleva Mihaela Tecu, cu media 9,63. In discursul sau, ministrul justitiei a vorbit despre supraaglomerarea sistemului penitenciar si despre baza materiala mostenita, care este compromisa, existand in present o problema a infrastructurii depasite.

Robert Cazanciuc a sustinut ca in prezent se lucreaza la un proiect in care sunt sunt implicate 12 tari, proiect ce prevede intre altele imbunatatirea conditiilor de munca ale angajatilor din penitenciare, dar si a conditiilor de detentie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ