Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) atrage contribuabililor la bugetul de stat atentia asupra unei posibile fraude careia îi pot cadea victime prin SMS.

Unele persoane fizice receptioneaza sms-uri prin care sunt informate ca au datorii catre ANAF si care este cuantumul acestora. Astfel, destinatarii sunt sfatuiti sa apeleze un anume numar de telefon pentru a obtine o reducere sau pentru a evita executarea silita.

„Aceste sms-uri – spune ANAF – nu sunt transmise de organele fiscale. Nu trebuie sa dati curs solicitarilor. Contribuabilii care primesc astfel de sms-uri sa se adreseze organelor fiscale de care apartin, în vederea clarificarii starii de fapt fiscale.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ