Orașul Slănic Moldova va găzdui, începând de joi, evenimentul „Trofeul Dacii Liberi 2018”, organizat de Clubul Sportiv Offroad Dacii Liberi în asociere cu județul Bacău.

Competiția, etapă a Campionatului Național de Offroad, se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.„Deoarece edițiile precedente au fost un succes, ne-am hotărât să sprijinim și campionatul din acest an. Beneficiind de o participare națională și internațională, evenimentul va promova imaginea județului Bacău în țară și în lume, precum și pe cea a Consiliului Județean (CJ), în calitate de susținător al dezvoltării regiunii”, a declarat Sorin Brașoveanu.
CJ Bacău va asigura 42.600 de lei, aproape 44 la sută din valoarea totală a proiectului, care este de 97.600 de lei.

Din bugetul județului vor fi acoperite cheltuielile cu masa și cazarea participanților și cele pentru achiziționarea de șepci, eșarfe, tricouri, bannere.

Bătălia pentru „Trofeul Dacii Liberi 2018” se va da în perioada 24-27 mai. Joi sunt programate înscrierea concurenților și verificarea mașinilor, vineri va avea loc deschiderea oficială și startul primei etape, sâmbătă va fi a II-a zi de concurs, iar seara, de la ora 22, vor fi acordate premiile speciale și diplomele de participare.

Duminică, de la ora 10, va avea loc „Superspeciala”, o probă organizată pentru spectatori, iar la ora 13,30, premierea câștigătorilor „Trofeului Dacii Liberi 2018”.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE