In municipiul Onesti „mocneste” o situatie de scandal, care este generata de faptul ca actualul viceprimar cu atributii de primar Alexandru Cristea (foto), ales consilier local pe listele UNPR, s-a inscris la alegerile locale pentru câstigarea functiei de primar din 5 iunie ca membru al unui alt partid politic, al Partidului Social Românesc (PSRO).

In cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Local Onesti din 4 mai, consilierii onesteni au semnalat faptul ca „in aceste conditii, parasind partidul pe listele caruia a fost ales consilier local, datorita suspendarii din functie a primarului Laurentiu Neghina, Alexandru Cristea fiind desemnat viceprimar cu atributii de primar, odata cu inscrierea in alt partid, el pierde functia de primar interimar”.

Acest fapt, asupra caruia se poate pronunta Prefectura Bacau, survine dupa ce Alexandru Cristea, viceprimar cu atributii de primar al municipiului Onesti si-a pierdut calitatea de membru al UNPR. Intrebat de catre Nicolae Gnatiuc (consilier local PSD, cu atributii de viceprimar), „din ce partid face parte?”, Alexandru Cristea a raspuns „sunt membru al Partidului Social Românesc, PSRO, si imi duc pâna la capat mandatul ce mi-a fost incredintat!”

PUBLICITATE

In timp ce unii consilieri locali onesteni au mentionat ca se vor adresa Prefecturii Bacau pentru lamurirea situatiei, secretarul municipiului Onesti, consilierul juridic Daniel Spânu a afirmat ca Prefectura este in drept ca sa intervina in acest caz.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Dl. Secretar Spanu Daniel este in eroare, prefectura poate lua masuri numai dupa ce primeste referatul de la secretarul municipiului Onesti. Daca cineva face acum o sesizare la Institutia Prefectului, maine Prefectul va trimite o adresa secretarului sa cerceteze situatia si doar la propunerea dansului poate emite Prefectul ordinul de incetare a mandatului.
    Trist pentru Onesti va fi daca se trezeste careva sa conteste toate actele Primariei Onesti emise sub semnatura primarului interimar pentru ca toate sunt lovite de nulitate.

  2. Si-a pus cineva intrebarea de ce un sfert din onesteni sunt plecati prin tari straine ,lasandu-si familiile,copii,pentru a-si gasii de lucru ? FACETI CEVA SI FACILITATI LOCURI DE MUNCA ,NU VORBE GOALE !

LĂSAȚI UN MESAJ