Intervenția echipei CRAB pe strada Mioriței nr. 78/foto: R.I.

Cel puțin trei echipe de intervenție din cadrul Companiei Regionale de Apă Bacău se află pe teren pentru a remedia tot atâtea defecțiuni semnalate la nivelul rețelei de alimentare cu apă potabilă.

De dimineață, o echipă CRAB lucra pe strada Mioriței, în dreptul blocului nr. 78 unde au apărut defecțiuni în căminul de apometru. Pentru a se putea interveni, a fost sistată temporar apa în zonă, fiind afectați de această oprire inclusiv consumatorii de pe străzile Miorița, Nordului și Bradului.

O altă echipă CRAB s-a deplasat pe strada Bucegi pentru a remedia defecțiuni similare la bl. 9 și bl. 113 B. Apa a fost oprită temporar și în această zonă, fiind vizați abonații cu branșamente în cartierul Tache. Lucrări de intervenție la rețeaua de distribuție apă potabilă se fac și pe str. Republicii, la blocul 9. Lucrările au început la ora 9.00 și se estimează că vor dura 8 ore.

În funcție de necesitățile tehnice, este posibilă și sistarea serviciului de furnizare al apei pentru abonații cu branșamente situate pe strada Republicii.PUBLICITATE