Mii de bacauani ramân fara apa la robinete miercuri, 19 noiembrie, intre orele 5-18, ca urmare a unor lucrari pe care Primaria le va efectua la conductele de pe strada I.L.Caragiale intersectie cu strada Cronicar Neculce si in sensul giratoriu de la Complexul Comercial Cora.

De sistarea apei vor fi afectati locatarii din cartierele Stefan cel Mare, Serbanesti, Bistrita Lac, Cremenea si de pe strazile: Alexandru cel Bun, Miron Costin, Aleea Visinului, Lalelelor, Vadu Bistritei, Nicu Enea, Bulevardul Unirii (de la intersectia cu strada 9 Mai si pâna la intersectia cu I.L.Caragiale), Milcov (de la intersectia cu Mircea Eliade si pâna la intersectia cu Stadionului), I.L.Caragiale, Cronicar Neculce, Cezar Boliac, Crângului, Banu Maracine si Insula de Agrement.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ