SIF Moldova alocă pentru dividende 45 de milioane de lei

Societatea de Investitii Financiare (SIF) Moldova continua implicarea sa in viata culturala a comunitatii bacauane prin deschiderea spatiilor generoase de care dispune la propriul sediu central, in Casa Albastra din Bacau, pentru institutiile de cultura, pentru creatorii din toate domeniile (arta, muzica, literatura etc.).

Luni, 29 august, presedintele SIF Moldova, Costel Ceocea, a lansat oficial invitatia catre toti reprezentantii vietii cultural-artistice bacauane de a veni la ceea ce a numit, generic, „Clubul cultural SIF Moldova”, pentru organizarea de manifestari specifice.

„Oferim – ne-a declarat presedintele institutiei bacauane – alternative pentru organizarea gratuita de manifestari in spatiile de care dispunem la parterul sediului nostru central, dar si la ultimul etaj al acestuia.

PUBLICITATE

Vor putea fi organizate, astfel, manifestari cultural-educative, saloane de arta plastica, lansari de carte, mini-concerte, auditii muzicale etc. Beneficiem si de sprijinul Filialei Bacau a Uniunii Scriitorilor din România, care isi are sediul in spatiul pus la dispozitie de noi si tot aici avem deja un spatiu dedicat artistilor plastici, sala «Ion Maric», in care sunt expuse lucrari ale cunoscutului pictor naiv bacauan al carui nume il poarta sala, dar si ale pictoritei Catinca Popescu”.

Spatiile puse la dispozitie au si facilitati de internet, de video-proiectare de imagini etc.
Clubul SIF Moldova ar putea gazdui, la jumatatea lunii septembrie, o parte dintre manifestarile planuitului Festival de folk organizat de Restaurantul Villa Borghese, din Bacau, si cu siguranta va gazdui, in sala „Ion Maric”, viitoarea Tabara de pictura naiva axata pe teme care tin de domeniul de activitate principal al SIF Moldova – asa cum am aflat de la pictorul Ion Maric.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ