Dupa colegii lor de la Inspectoratul Judetean si jandarmii de la Gruparea Mobila de Jandarmi (GJM) Bacau au trecut pe la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sânge pentru bacauanii aflati în situatii dificile.

„Peste 50 de jandarmi s-au alaturat campaniei umanitare de donare de sânge organizate la nivelul Jandarmeriei Române în parteneriat cu SMURD. Având în vedere lipsa acuta de sânge, efectivele unitatii au demonstrat, înca o data, ca sunt alaturi de persoanele cu probleme medicale care au nevoie de ajutor”, a declarat lt. col. Marius Taranu, ofiter de relatii publice la GJM Bacau.

Jandarmii bacauani nu sunt la prima actiune de acest gen, unii dintre ei fiind în evidenta centrului ca donatori permanenti. „Apreciez implicarea si devotamentul jandarmilor în tot ceea ce tine de comunitate, de interventia în situatii deosebite, de sprijinul dat semenilor precum si în cadrul acestei actiuni.

PUBLICITATE

Nu sunt la primul lor gest de acest fel. Este o colaborare constanta, pe care vreau sa o pastram si în perioada urmatoare”, a declarat dr. Aurelian Ghimis, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ