Grefierii si intreg personalul auxiliar din cadrul Judecatoriei Moinesti s-au alaturat colegilor din Judecatoria Onesti si alte instante din tara si au decis sa declanseze, la rândul lor, proteste.

Intr-un comunicat de presa, acestia anunta ca, începând de vineri, 23 septembrie 2016, vor protesta prin întreruperea activitatii timp de o ora, in intervalul 8.00 – 9.00.

Nemultumirile lor sunt legate de volumul mare de munca, cresterea atributiilor si responsabilitatilor odata cu intrarea in vigoare a noilor Coduri, in conditiile in care veniturile nu au fost corelate cu nivelul activitatii, iar orele suplimentare nu se platesc si nici nu pot fi compensate.

PUBLICITATE

Angajatii cer si conditii de munca decente, sedii corespunzatoare si asigurarea dotarilor necesare, dar si largirea schemelor de personal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ