Cu tema „Balul iernii”, Balul Bobocilor de la Colegiul „Grigore Antipa” s-a desfasurat joi, 26 noiembrie, de la ora 16.00, in sala Teatrului de Vara „Radu Beligan”. 10 perechi de boboci s-au intrecut in probele de zi, de seara si in cele de surprize care au inclus dictie, cultura generala, mimica si dans.

Dupa deliberari, juriul i-a desemnat câstigatori pe concurenta cu numarul 4, Corina Gumenita de la clasa a IX-a F si pe Daniel Strechi de la clasa a IX-a I. Spectacolul a cuprins numeroase numere de muzica si dans, folclorul fiind pus la loc de cinste.

Tot in cadrul spectacolului de la Balul Bobocilor „Antipa” a avut loc si o prezentare de moda, pusa intr-o poveste intitulata „Regatul de gheata”, in care tinutele au fost create de elevele colegiului din materiale reciclabile. De remarcat ca spectacolul a tinut patru ore si ca, atât Miss Boboc cât si Mister Boboc, sunt din Republica Moldova.

PUBLICITATE

aza

„Concursul a fost foarte fain si trebuie sa recunosc ca am avut ceva emotii, mai ales la proba de zi unde n-am avut partener si implicit sustinere. Premiul acesta inseamna foarte mult pentru mine si vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat si au fost lânga mine.”
Corina Gumenita, Miss Boboc „Grigore Antipa” 2015

„Acum ca s-a terminat, ma simt foarte bine. Am avut emotii in toate probele, dar am reusit sa câstig. Am depus munca si m-am staruit si s-a dovedit ca nu a fost in zadar. Sunt foarte bucuros acum si, de emotii, nu stiu ce sa mai spun.”
Daniel Strechi, Mister Boboc „Grigore Antipa” 2015


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ