Frumusetea unei retele sociale rezida in faptul ca poti intâlni si discuta cu foarte multe persoane, inclusiv cu cele care devin, fara voie, personaje principale ale articolelor de presa. Si, dincolo de raportul sec al unei autoritati care semnaleaza, de exemplu, un accident, poti afla lucruri extrem de interesante.

Bunaoara, acum câteva zile, in Bacau a fost un accident, in care un taxi a intrat intr-o masina care se oprise sa dea prioritate unor pietoni. In accident au fost raniti doi copii din masina care se oprise la trecerea de pietoni si o tânara aflata in taxi.

Partea cea mai interesanta abia acum incepe: dupa ce stirea a ajuns pe Facebook, tânara accidentata in taxi a povestit cum s-a petrecut accidentul si cum, in vreme ce se afla in ambulanta pentru a primi ingrijirile medicale, l-a auzit pe taximetrist spunându-le politistilor ca vinovata de accident este chiar ea, pentru ca l-ar fi presat sa conduca mai repede pentru ca se grabea.

Dar asta nu e totul: desi tânara de 23 de ani a ajuns la spital, ea a povestit cum taximetristul i-a cerut si bani pe cursa nefinalizata. Iata o intâmplare demna de bancurile cu scotieni.

Intâmplarea mai are un tâlc: probabil ca accidentul ar fi avut consecinte mai putin neplacute daca toti pasagerii ar fi purtat centurile de siguranta.

Dar, lucru de care pot depune marturie, nu am vazut nici un taximetrist care sa insiste ca pasagerul sa-si puna centura; ba, mai mult, am primit reprosuri atunci când m-am urcat intr-un taxi si am vrut sa-mi pun centura de siguranta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ