Fostul atacant al Sport Clubului joaca la Hapoel Bnei Lod, cu care trage la promovarea in prima liga israeliana

Adrian Hurdubei a dat liga secunda din România pe cea din Israel. Aceeasi divizie, dar alt nivel: atât fotbalistic, cât si financiar.

“Sunt foarte multumit de alegerea facuta. Conditiile de aici sunt mult peste cele din tara”, a declarat Hurdubei, care evolueaza pentru Hapoel Bnei Lod, echipa aflata pe locul 3 in clasament, la un singur punct de pozitia a doua, ce asigura promovarea in prima liga.

PUBLICITATE

Dupa despartirea amiabila de Sport Club Bacau petrecuta in inter-sezon, atacantul in vârsta de 25 de ani s-a aflat in vizorul Botosaniului, dar, in final, a ales calea strainatatii: “Nu am renuntat la ideea de a juca intr-o zi in Liga I, dar cel mai mult ma intereseaza sa evoluez cât mai mult timp in strainatate”.

Ajuns in Tara Sfânta, “Hurdu” a dat probe pentru Maccabi Tel Aviv, care l-a directionat spre Hapoel Bnei Lod. Aici, bacauanul a confirmat rapid, devenind cel de-al treilea stranier al echipei, dupa ghanezul de 32 de ani, Imoro Lukman si brazilianul Leonardo Ramos.

Shalom, Hurdubei!

Posted by Desteptarea de Bacau on Wednesday, March 2, 2016

In urma cu doua etape, Adi Hurdubei a marcat primul sau gol pentru noua sa echipa, in infrângerea cu 3-2 suferita pe terenul celor de la Beitar Tel Aviv.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ