La hramul Sanctuarului Diecezan “Fericitul Ieremia” din Onesti au fost prezenti ca oaspeti Stefan Kozuh, Vicar general al Ordinului Fratilor Minori Capucini, Valentino Pavente, consilier  al Ministrului Provincial al capucinilor napolitani, Emilian Catalin, Ministru Provincial al fratilor conventuali si peste 60 de preoti romano-catolici, veniti din cuprinsul plaiurilor bacauane (din localitati de pe vaile Siretului, Tazlaului, Trotusului si Oituzului) precum si de pe alte meleaguri ale tarii.

“Fericitul Ieremia, model al vietii consacrate” s-a constituit a fi imboldul sub care a fost sarbatorit in acest an hramul sanctuarului onestean.

La Sfânta Liturghie a hramului, fratele Emilian Catalin a vorbit sutelor de credinciosi prezenti la acest eveniment religios despre chemarea la sfintenie a tuturor, persoane consacrate sau laici. Sfânta Liturghie a hramului  a prilejuit si desfasurarea unei procesiuni imprejurul Sanctuarului Diecezan “Fericitul Ieremia”. 


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Vai de mine si de mine, mergeau pe jos prea sfintitii popi… oare nu ii dureau picioarele, sarmanii, cata suferinta, cat sacrificiu, cata credinta !!!!

  2. Suntem tare curiosi . unde este preasfintitul Alupei C ?? Cum de lipseste de la asa procesiune ?

    Oricum preotii din poza arata tare , tare necajiti …oameni buni sa-i ajutati cu ceva bani , mincare etc etc . Ziarul “Desteptarea ” faceti-ne o favoare si nu maai ne aratati tot timpul acesti preoti.

    O zi buna !

LĂSAȚI UN MESAJ