Sesiunea de depunere a dosarelor pentru Programul Rabla și pentru Programul Rabla Plus s-a prelungit până la 29 noiembrie.
Administrația Fondului pentru Mediu a aprobat noi dosare de acceptare în Programul Rabla (Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional) şi Programul Rabla Plus (Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic).

Listele cu persoanele juridice acceptate au fost publicate pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, la secțiunile aferente Programelor Rabla și Rabla Plus.

În această etapă, în Programul Rabla au fost acceptate 441 de dosare pentru 1.048 de autovehicule și o contestație pentru 16 autovehicule.

În Programul Rabla Plus au fost acceptate 18 dosare pentru 43 de autovehicule (13 electrice hibride și 30 pur electrice) și o contestație pentru un autovehicul pur electric.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.