Primul workshop a adunat, în Bacău, 25 de agenți imobiliari

Compania imobiliară Apollons, una dintre cele mai puternice din domeniul ei de activitate, a deschis seria de 14 workshop-uri gratuite pe care le va organiza, până la mijlocul lunii martie, în toată țara. Primul eveniment a avut loc în Bacău și va fi urmat de reuniuni similare în București, Sibiu, Ploiești, Brașov, Oradea,Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Suceava, Iași, Galați și Constanța. Tema unei astfel de reuniuni este „Traducerea Obiectivelor în Rezultate”.

Work-shop-ul s-a adresat persoanelor care sunt angajate sau sunt antreprenori, care activează în vânzări, care doresc să se dezvolte personal sau profesionaloricare își doresc să schimbe ceva în viața lor.

„Abordarea educației în franciza Apollons – ne-a spus Florin Popovici, Master Trainer NLP &Coach, managerul companiei – o extindem la nivel național. Din experiența deja acumulată, vedem că astfel de acțiuni au impact mai puternic dacă prezentările au loc în orașe cu activitate imobiliară mai intensă, unde putem interacționa mult mai bine cu cei din breasla noastră. Acolo le spunem ce vrem să facem, le prezentăm planul nostru, dar facem și seminarii gratuite și promovăm cursurile de agenți imobiliari pe care le ținem de mai mulți ani.”

Cartea pe care a mers compania Apollons începând cu anii 2013-2014, după criza economică, este că numai prin educație agenții imobiliari vor ști să ofere servicii de calitate.

„Începând de anul trecut am o altă abordare a imobiliarelor. Am făcut total trecerea de la franciza tradițională la una personală, în care primează agentul imobiliar, iar brandul Apollons este doar pentru a da notorietate, pentru a-i oferi suport agentului. La nivel național e vorba de planul de distribuire a venitului (în domeniul nostru a comisionului). Astfel, pentru a crește compania, agentul care aduce acolo un alt agent va fie stimulat. Să aibă și agenții imobiliari un viitor mai bun, de exemplu la pensionare.”
Florin Popovici, Master Trainer NLP &Coach