Compania imobiliara Apollon a organizat, in Bacau, cea de a XI-a editie a work-shop – ului gratuit „Serile imobiliare Apollon”, eveniment dedicat educatiei imobiliare sub egida „Education & You”, la care au participat aproape 30 de agenti imobiliari si administratori de firme imobiliare din tot judetul.

Tema acestei editii, care este dezbatuta in toate cele sase orase in care compania are parteneri, Bacau, Ploiesti, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Brasov, este „Marketingul imobiliar in RETEA. Un nou model de afaceri” si este prezentata de fondatorul Apollon Group, Florin Popovici.
La evenimentul din Bacau au fost analizate, intre altele, drumul pe care il poate parcurge un angajat interesat de a-si construi propria afacere, franciza ca varianta de afacere, colaborarea cu agentii imobiliari de la alte companii din domeniu si rolul parteneriatelor flexibile si s-au oferit amanunte despre Franciza personala si Franciza imobiliara Apollon.

Apollon este una dintre cele mai bine cotate companii in piata imobiliarelor de la noi. Ea detine si Academia Apollon, care a fost premiata recent pentru „Investitia continua in profesionalism” la Clubul Profesionistilor in Imobiliare – CPI Editia Nationala, eveniment organizat de portalul Imobiliare.ro. Academia Apolon a organizat, din 2007, cinci serii de cursuri de calificare profesionala in domeniul imobiliar, absolvite pâna acum de aproape 250 de agenti imobiliari, cu diplome de absovire recunoscute si in strainatate.

„Schimbul de idei, de informatii in domeniul nostru este foarte necesar. Daca toti agentii imobiliari ar proceda la fel, daca toti am avea cam aceleasi coduri de practica, chiar un cod etic, am ridica standardul de practica imobiliara. Astfel, ar ajunge si breasla noastra sa fie respectata, pentru ca in prezent nu este respectata deloc. Clientii nostri trebuie sa afle si sa inteleaga ce inseamna munca unui agent imobiliar, cât se cheltuie pentru calificarea unui agent care trebuie sa le prezinte, in timp util, cele mai potrivite oferte. Astfel, clientii vor beneficia de ceea ce isi doresc si vor fi feriti de pericolele ascunse ale unor astfel de tranzactii. Un agent calificat poate furniza siguranta tranzactiei pe care si-o doreste si clientul si noi.”
Florin Popovici, fondatorul Apollon Group


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ