Seria inaugurărilor de branduri naționale și internaționale continuă în Arena Mall!

Întrucât adaptăm constant mixul de chiriași, luna decembrie este una plină! Așadar, noi branduri de renume se alătură ofertei comerciale Arena Mall, printre care Sinsay, Various Brands și ADAM’s by Secuiana.

Pe 17 decembrie s-a deschis magazinul Sinsay în Arena Mall, la etajul 1.

Sinsay este cel mai tânăr brand din portofoliul retailerului internațional de îmbrăcăminte LPP. Colecțiile vestimentare se adresează femeilor și bărbaților în căutarea inspirației de zi cu zi și a ținutelor cât mai originale. Brandul aduce în Arena Mall printr-un design inedit și departamentele home&deco și copii.

Vino în magazinele Sinsay și descoperă design-uri bazate pe tendințele actuale, modele și imprimeuri îndrăznețe, dar și o diversitate de stiluri dintre care să-l alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine!

Brandul Sinsay face parte din grupul polonez LPP Romania. LPP operează pe piața locală din 2007 și deține în prezent 60 de magazine la nivel național sub toate cele 5 mărci ale grupului: Reserved, Cropp, Mohito, House și Sinsay.

Pe 22 decembrie s-a deschis magazinul ADAM’s by Secuiana în Arena Mall, la etajul 1

Originar din Târgu Secuiesc, este unul dintre principalii producători de pantaloni din România. Cu o tradiţie şi experienţă de peste 40 de ani în producţia de pantaloni, SECUIANA şi-a orientat activitatea exclusiv către sectorul de piaţă reprezentat de bărbaţi, prin intermediul colecţiei proprii, apărute sub brand-ul Adam’s.

Adam’s este un brand exclusiv masculin care excelează la pantaloni, dar produce şi costume şi cămăşi. Produsele sunt elegante, sobre pentru pentru office, evenimente sau casual elegant şi clasic. Pantalonii de SECUIANA au cele mai bune tipare, croiala acestor pantaloni rivalizând cu cele mai înalte mărci. Pe lângă tipare şi calitatea lucrului se remarcă şi calitatea materialelor folosite. În ultimul timp se folosesc stofe teflonate care au avantajul că nu permit pătrunderea lichidului în material. Adam’s se adresesează bărbaţilor care apreciază calitatea, confortul şi funcţionalitatea.

Secuiana are 20 de magazine proprii Adam’s şi o reţea de clienţi în toată ţara.

Pe 30 decembrie s-a deschis magazinul Various Brands în Arena Mall, la etajul 1.

Various Brands este un multibrand național cu capital 100% autohton, prezent pe piață din 2007. Până în prezent, rețeaua națională de magazine Various Brands a evoluat treptat cu noi și noi locații în București și în alte 18 orașe din țară.

Cele 24 de magazine de linie, doua outleturi și platforma online various-brands.ro comercializează cele mai noi colecții de articole sport și street style aparținând brandurilor internaționale de top precum: Nike, Jordan, Adidas, Puma, New Balance, Converse, Reebok, Le Coq Sportif și multe altele.

Arena Mall. Cumpărături plăcute! Amintiri plăcute!

Mai multe detalii pe website | www.arenamall.ro | și în aplicația Arena Mall | wifi.arenamall.ro |PUBLICITATE