Soferii care tranziteaza intersectia strazilor Mioritei si Energiei, la intrarea pe noul pasaj Margineni, vor intâlni, in premiera pentru peisajul rutier bacauan, separatoare de sens.

Este vorba despre asa-numitele popice, „plantate” in asfalt, care au menirea fluidizarii traficului in acea zona, de altfel destul de aglomerata, in mijlocul careia se afla si un sens giratoriu.

De asemenea, trecerile de pietoni sunt marcate cu semnalizatoare luminoase montate in asfalt.

PUBLICITATE

Introducerea separatoarelor de sens face parte din proiectul general de amenajare a Pasajului Margineni, care a presupus modernizarea podului si a drumurilor adiacente.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Un lucru care ar trebui extins si in alte zone dar aceiasi vesnica problema . Iarna sigur se va gasi un Dorel care deszapezeste si cand ajunge la trecerea de pietoni marcata cu semnalizatoare luminoase in asfalt va rade cu lama autogrederului aceste marcaje (globuri de sticla incastrate in asfalt).

LĂSAȚI UN MESAJ