24 iulie 2024
ActualitateSemnal puternic pe piața muncii: Aerostar Bacău crește salariile cu 15%

Semnal puternic pe piața muncii: Aerostar Bacău crește salariile cu 15%

Conducerea companiei Aerostar, din Bacău, a adoptat pentru anul financiar 2022-2023 noi pachete de beneficii în noul Contract Colectiv de Muncă.

Este vorba de creșteri salariale de 15,5%, de acordarea de tichete de masă și de vouchere de vacanță, de prime de sfârșit de an financiar, de sfârșit de an de producție și de performanță, dar și de decontarea cheltuielilor de transport interurban efectuate pentru deplasarea salariaților și de concediu anual între 23 și 28 de zile lucrătoare, în funcție de vechime.„Într-un mediu incert, cu perturbări economice și geopolitice puternice – spun reprezentanții Aerostar -, ne dorim ca angajații noștri să se simtă în siguranță la locul de muncă și să găsească în compania noastră stabilitatea de care au nevoie pentru a putea performa. Am adoptat aceste măsuri din grijă pentru colegii noștri și familiile acestora și pentru că ei sunt prioritatea numărul unu”.

Prevederile noului Contract Colectiv de Muncă se vor aplica începând cu drepturile salariale aferente lunii aprilie 2022.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri