Editia a patra a Seminarului national de taekwondo „Autoaparare – Educatie si spirit”, organizata de Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare de la Tg. Ocna a ajuns la final. Festivitatea de premiere a avut loc pe baza sportiva din Parcul Magura, organizatorii pregatind un adevarat spectacol pentru inchiderea proiectului. Atât participantii, cât si elevii scolii au prezentat exercitii practice demonstrative privind utilizarea mijloacelor si tehnicilor de interventie si imobilizare specifice.

La seminarul de anul acesta au participat delegatii formate din specialisti în autoaparare, pregatire fizica si militara din cadrul Federatiei Române de Taekwondo WTF, de la Politia Militara Bucuresti, jandarmi din Brasov si Bacau, reprezentanti de la Academia Fortelor Aeriene „Henri Coanda” Brasov, politisti de frontiera din Iasi si specialisti de la Detasamentul cu destinatie speciala “Pantera” din cadrul Departamentului Institutiilor Penitenciare din Republica Moldova.

„Unul dintre obiectivele seminarului este punerea in valoare a reglementarilor prevazute în „Manualul privind structurile asociate pentru masuri de securitate speciala, constrângere si control precum si pentru utilizarea mijloacelor si tehnicilor de imobilizare” elaborat la nivelul sistemului administratiei penitenciare din România”.
– scms. Mihaela Braila – purt. cuv. SNPAP Tg. Ocna

PUBLICITATE

In acest sens, din cadrul ANP au participat in calitate de specialisti, membri ai Structurilor Asociate pentru Masuri de Securitate Speciala de la Penitenciarul Iasi, Penitenciarul Bacau si reprezentanti ai elevilor SNPAP Tg. Ocna. La finalul seminarului au fost decernate plachete, iar în cadrul închiderii oficiale a seminarului au fost înmânate diplome de onoare si certificate de participare pentru cei implicati în eveniment.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ