Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare (SNPAP) Tg. Ocna, în parteneriat cu Federatia Româna de Taekwondo WTF si în colaborare cu Primaria Tg. Ocna, a lansat a IV-a editie a Seminarului Tehnic National „Autoaparare – educatie si spirit”.

In acest an, au fost invitati sa participe, specialisti în domeniul educatiei fizice din Statul Major al Fortelor Terestre si cel al Fortelor Aeriene din subordinea Ministerului Apararii Nationale, Gruparea Mobila de Jandarmi Brasov, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau, Gruparea Mobila de Jandarmi Bacau, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, precum si Departamentul Institutiilor Penitenciare din Republica Moldova.

Dupa deschiderea oficiala, a fost organizat un seminar tehnic pentru învatarea si consolidarea elementelor de interventie profesionala si a tehnicilor de imobilizare. Astazi, vor avea loc exercitiile practice demonstrative sustinute de catre invitati si elevii scolii si desemnarea câstigatorilor.

PUBLICITATE

„Prin intermediul seminarului, sunt reunite la Tîrgu Ocna institutiile ce fac parte din sistemul public de aparare, ordine publica si siguranta nationala ale statului, care utilizeaza Taekwondo în pregatirea personalului propriu, pentru a dezvolta relatiile de cooperare si schimbul de bune practici în acest domeniu”
– scms. Mihaela Braila – pur. cuv. SNPAP Tg. Ocna.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ