Marti seara, la iesirea din comuna Nicolae Balcescu, in apropiere de Metro, pe DN-2, a avut loc un accident de circulatie in care au fost implicate un autoturism de lux, inmatriculat in Botosani, si o autoutilitara, cu numere de Neamt.

Cele doua masini aveau aceeasi directie de mers iar coliziunea s-a produs dupa ce „conducatorul autoutilitarei nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga. In urma impactului nu s-au inregistrat victime ci doar pagube materiale”, a declarat insp. pr. Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

Dupa coliziune, autoutilitara s-a rasturnat.

PUBLICITATE

In autoturismul de Botosani se aflau seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Botosani, cms. sef Mihai Bunduc si soferul acestuia.

“Niciunul dintre cadrele IPJ Botosani nu a suferit vatamari corporale, iar evenimentul a fost solutionat pe cale amiabila prin societatea de asigurari”, a declarat cms. Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvânt la IPJ Botosani.

Autoturismul sefului de politie era unul de serviciu, ofiterul se afla in misiune si se indrepta catre Bucuresti. Dupa accident a fost insa nevoit sa se intoarca la Botosani.

[wonderplugin_gallery id=”241”]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ