Mr. Eusebiu Bârnat (foto stânga), col. Adrian Luca (mijloc) si col. Costantin Morosanu (foto dreapta)/Foto: Liviu MAFTEI

– la conducerea unitatii au promovat, in urma concursurilor, colonelul Adrian Luca, in functia de inspector sef, si maiorul Eusebiu Bârnat, in cea de prim-adjunct

Inspectoratul Judetean de Jandarmi (IJJ) Bacau are o noua conducere, dupa o perioada de interimat, asigurata de colonelul Constantin Morosanu, venit de la sefia IJJ Botosani. Acum, inspector sef este colonelul Adrian Luca, care a promovat concursul organizat la inceputul acestei luni si a fost deja numit in functie.

„Imi doresc sa contribui la imbunatatirea imaginii jandarmeriei, iar despre rezultatele muncii sa se pronunte in primul rând cetatenii. Daca cetatenii vor simti o crestere a sigurantei lor, eu ma declar multumit”, a declarat col. Luca. Acesta are 43 de ani, este casatorit si are doi copii.

PUBLICITATE

A absolvit Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti în 1996, în 2004 a finalizat studiile postuniversitare „Managementul ordinii publice în perspective integrarii în structure de aparare colectiva”, dar a urmat si o serie de cursuri de perfectionare si pregatire. Din 1996 si pâna in 2005 a lucrat la Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau, iar din 2008 pâna în prezent la IJJ Bacau, si a avansat in cariera treapta cu treapta.

A fost comandant de pluton, comandant companie, comandant detasament, ofiter specialist resurse umane si consilier juridic. În perioada 2005 – 2008 a fost ofiter specialist în cadrul Directiei de Informatii si Protectie Interna. La conducerea unitatii i s-a alaturat si maiorul Eusebiu Bârnat (38 ani), care a trecut cu brio de concursul organizat zilele trecute pentru functia de prim adjunct al inspectorului sef.

Si maiorul Bârnat este absolvent al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti, are un master in relatiilor internationale, este casatorit si are doi copii. Din 2001 si pâna în prezent si-a desfasurat activitatea la IJJ Bacau, îndeplinind functiile de comandant pluton, ofiter specialist paza si protectie institutionala si sef birou paza si protectie institutionala.

„Domnii comandanti Rugina si Enache intotdeauna spuneau ca este bine sa arzi toate etapele pâna sa ajungi intr-o functie. La momentul respectiv poate nu intelegeam, dar acum intelegem si le multumim pentru ca si-au pus amprenta asupra activitatii unitatii noastre”, a spus mr. Bârnat. Colonelul Constantin Musat, caruia i-a incetat împuternicirea de inspector sef la data de 15 iulie, se intoarce la conducerea IJJ Botosani.

„Mi-am incheiat mandatul aici la IJJ Bacau si am avut privilegiul sa contribui cu experienta mea la bunul mers al activitatii. Am gasit un colectiv de colaboratori buni. Mi-am indeplinit misiunile foarte bine, intr-o perioada cu multe activitati. Eu ma intorc la Botosani, unde imi reiau functia de inspector sef si le doresc colegilor mei succes”, a declarat col. Morosanu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ